A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На захисті прав й інтересів дітей

Дата: 22.08.2019 11:04
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється пильна увага питанням, що стосуються соціального захисту дітей, забезпечення дотримання їх прав, створення належних умов для їх утримання та виховання.

22 серпня  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.

Згідно з порядком денним члени комісії розглянули питання щодо соціального захисту малолітніх і неповнолітніх дітей, в тому числі: взяття під соціальний супровід опікунської сім’ї, подовження терміну перебування неповнолітньої дитини в державному закладі на повному державному утриманні, майнові питання стосовно нерухомості з урахуванням інтересів дітей.

Крім того, за результатами розгляду наданих документів членами комісії прийняті рішення про надання 11 малолітнім і неповнолітнім дітям статусу дитини, яка постраждала  внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів.

Також на засіданні були затверджені індивідуальні плани соціального захисту дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

Члени комісії розуміють, що від їх рішення залежить майбутнє дітей, тому засіданню передувала робота з ретельного вивчення документів, ситуацій, в яких опинились діти. За результатами розгляду питань порядку денного комісія прийняла рішення,  враховуючи інтереси малолітніх дітей і неповнолітніх, насамперед піклуючись про їхню безпеку та соціальний захист.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора