A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відділ освіти райдержадміністрації розпочинає роботу з виконання заходів, включених за ініціативи райдержадміністрації до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік

Дата: 22.08.2019 09:16
Кількість переглядів: 768

Фото без опису

За рішеннями Бахмутської райради відділ освіти райдержадміністрації розпочинає роботу з виконання заходів, включених за ініціативи райдержадміністрації до  Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік.

22 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу освіти Віктором Греком і економістом відділу Наталею Пилипенко обговорили низку питань, що стосуються виконання ремонту туалетних кімнат у Світлодарському НВК, Миронівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Верхньокам’янській ЗОШ І-ІІ ступенів і поточного ремонту покрівлі Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Наразі відділом освіти райдержадміністрації розпочинається робота з проведення процедури допорогових закупівель й інших організаційно-практичних заходів, необхідних для виконання ремонту.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зазначила, що ремонтні роботи необхідно провести в короткий термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора