A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання Комісії з підведення підсумків районного змагання зі збирання врожаю ранніх зернових культур 2019 року

Дата: 21.08.2019 14:43
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

21 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела чергове засідання Комісії  з підведення підсумків районного змагання зі збирання врожаю ранніх зернових культур 2019 року.

Начальник управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольга Геліч доповіла про завершення в районі збирання ранніх зернових культур і показники, досягнуті працівниками сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств.

За результатами розгляду матеріалів, поданих на розгляд Комісії керівниками підприємств, шляхом відкритого голосування були визначені переможці серед сільськогосподарських підприємств, які досягли найбільшої врожайності ранніх зернових культур; комбайнових екіпажів, що намолотили найбільшу кількість зерна; головних агрономів сільгосппідприємств за досягнення найвищих показників врожайності; головних інженерів сільгосппідприємств за безаварійну роботу збиральної техніки; учнівської молоді за ініціативність і найкращі результати, досягнуті в період жнив; водіїв, що перевезли найбільшу кількість зерна.

Також члени комісії прийняли рішення нагородити переможців районного змагання зі збирання врожаю ранніх зернових культур 2019 року під час урочистостей з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора