A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 21.08.2019 09:42
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

21 серпня під керівництвом в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшли чергові засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, діяльність яких спрямована на підтримку вразливих верств населення, громадян, які опинились у складних життєвих обставинах.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянули одну заяву. За результатами розгляду документів родині буде призначена державна соціальна допомога.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуто заяву стосовно призначення житлової субсидії та заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. На підставі чинного законодавства обидві заяви задоволені.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 129 заяв. За результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат 117 заявникам. Стосовно 12 ВПО комісією прийнято рішення про відмову у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей вони були відсутні за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора