A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 21.08.2019 09:29
Кількість переглядів: 509

20 серпня під головуванням Олександра Галушки пройшло засідання ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації.

Члени ініціативної групи розглянули питання про надходження документів від інститутів громадянського суспільства щодо участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації. За результатами розгляду наданих документів, керуючись Положенням про Громадську раду при Бахмутській райдержадміністрації, члени ініціативної групи вирішили не пізніше ніж за 15 календарних днів до проведення установчих зборів поінформувати інститути громадянського суспільства про виявлені недоліки та запропонувати усунути їх протягом п’яти календарних днів.

 Наступне засідання ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації заплановано провести на початку вересня.

Установчі збори з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації на період 2019-2021 років відбудуться 20 вересня об 11.00 в малій залі засідань адмінбудівлі райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора