A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У прифронтовому Світлодарську відзначили Всесвітній день гуманітарної допомоги

Дата: 19.08.2019 15:04
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

19 серпня у м. Світлодарськ на площі перед Палацом культури  пройшло загальноміське свято до Всесвітнього дня гуманітарної допомоги за участі представників міжнародних благодійних організацій, міських громадських організацій, волонтерів, підприємств.

На запрошення керівництва Світлодарської міської ради в урочистостях узяла участь в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Керівник району привітала гостей та жителів міста зі Всесвітнім днем гуманітарної допомоги та підкреслила важливість співпраці влади з громадськими організаціями, представниками волонтерського руху у вирішенні соціальних питань, відновленні та розбудові інфраструктури району. Тетяна Єрохіна перелічила всі благодійні та громадські організації, які надавали мешканцям міста всебічну допомогу, від психологічної допомоги після обстрілів до відновлення об’єктів, зокрема – ремонту харчоблоку Світлодарської міської лікарні, спортивної зали в Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Також Тетяна Іванівна зазначила, що на свято не прийнято приходити з пустими руками, та повідомила приємну новину: вокальний ансамбль української народної пісні «Джерела» КЗ «Світлодарський міський Палац культури» представлятиме Бахмутський район на Третьому Міжнародному фестивалі можливостей людей поважного віку «Золоті роки 2019», що проходитиме в рамках Всеукраїнського Форуму людей поважного віку у Львові. Організація поїздки та участі колективу у фестивалі буде здійснена за підтримки в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної.

Світлодарський міський голова Анатолій Брехунець також подякував всім організаціям, установам і підприємства за надану допомогу мешканцям міста та вручив їхнім представникам подяки. З нагоди свята творчі колективи Світлодарського міського Палацу культури підготували концерт, і на площі просто неба лунали пісні, грав духовий оркестр. Для малечі  також були організовані веселі розваги з повітряними кульками, конкурсами та іграми.

Ось так однією дружною родиною громада прифронтового Світлодарська відзначила Всесвітній день гуманітарної допомоги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора