A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада керівника апарату райдержадміністрації Надії Тутової

Дата: 19.08.2019 11:43
Кількість переглядів: 536

19 серпня керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова провела апаратну нараду з начальниками відділів апарату райдержадміністрації.

У ході наради розглянули та обговорили основні завдання на поточний тиждень, у тому числі питання кадрової політики, підготовки проектів документів до проведення засідання колегії райдержадміністрації 28.08.2019, формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації, організаційно-практичні заходи щодо святкування Дня незалежності України.

За підсумками апаратної наради присутнім надані протокольні доручення. Зокрема, архівному відділу та відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації доручено тримати на контролі передачу документів окружних виборчих комісій на збереження до архівного відділу райдержадміністрації.

Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю надано завдання підготувати узагальнену інформацію про підсумки роботи Бахмутської райдержадміністрації за перше півріччя 2019 року. Під час проведення виїзних прийомів керівництва райдержадміністрації, зустрічей з мешканцями району ці матеріали будуть використані для ознайомлення активу територіальних громад з роботою райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора