A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада заступника голови райдержадміністрації Юрія Конопа

Дата: 16.08.2019 11:48
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

16 серпня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп провів апаратну нараду з керівниками профільних структурних підрозділів. У ході наради розглядались питання поточної роботи структурних підрозділів, основні заплановані заходи на наступний тиждень.  

Пильну увагу Юрій Антонович приділив питанням, що стосуються житлово-комунальної сфери. Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації надано доручення підготувати проект районної програми «теплі кредити» для відшкодування витрат населення на енергозбереження.

Також начальнику відділу Ользі Недорізовій доручено запланувати робочу нараду з питань примусового стягнення заборгованості за надані житлово-комунальні послуги за участі керівників комунальних підприємств району та представників Бахмутського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області.

З метою належної підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону Ользі Недорізовій також доручено надіслати місцевим головам листи про надання пропозицій щодо вирішення проблемних питань.

Відділу з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації доручено організувати проведення робочої наради щодо відкриття ЦНАПу Часовоярської міської ради.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора