A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 14.08.2019 09:35
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

13 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Керівники структурних підрозділів проінформували про стан справ за основними напрямками роботи.

Тетяна Іванівна тримає на постійному контролі питання житлово-комунальної сфери.          Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Недорізова доповіла про стан укладання договорів підприємствами житлово-комунального господарства району з Артемівським УГГ на обслуговування внутрішньодомових газових мереж та проведення ними претензійно-позовної роботи. Ольга Юріївна ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві, а саме з Постановою Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 року № 690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» та надала роз’яснення щодо використання її в роботі.

Як завжди, пильну увагу Тетяна Іванівна приділила освітній сфері. Обговорювались питання стану підготовки шкіл до нового навчального року, розробки документації щодо закупівлі послуг доступу до інтернету для 7 шкіл району та створення в районі опорної школи.

Також у ході наради обговорювались організаційні питання щодо підготовки до районного свята з відзначення Дня незалежності України та відкриття ЦНАПу Часовоярської міської ради, яке заплановане на 30 серпня.

За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора