A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча нарада з питань підготовки житлового фонду та теплового господарства міста Часів Яр до опалювального періоду 2019-2020 років

Дата: 12.08.2019 16:37
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

З метою якісної підготовки підприємств житлово-комунального господарства до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 12 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань підготовки житлового фонду та теплового господарства міста Часів Яр до опалювального періоду 2019-2020 років. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Коноп, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Недорізова, представники Часовоярської міської ради, ВО «Костянтинівкатепломережа» та ПАТ «Часовоярський вогнетривкий комбінат».

На робочій нараді обговорювались проблемні питання стану підготовки житлових будинків до опалювального періоду, а саме: відсутність актів готовності житлових будинків, передача на абонентський облік приладів обліку тепла, встановлених у 2018 році, та встановлення цих приладів у 2019 році. Також в ході наради обговорювались шляхи вирішення вищезазначених питань.

Наприкінці наради Тетяна Іванівна наголосила, що питання стану підготовки житлового фонду та теплового господарства міста Часів Яр до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій. Повноваження у цій галузі належать Часовоярській міській раді, тому її керівництву необхідно звернути на це особливу увагу.

За результатами проведеної наради присутнім надані відповідні протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора