A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка Тетяни Єрохіної до селища Луганське

Дата: 09.08.2019 10:33
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

8 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна  з робочим візитом побувала в селище Луганське. В рамкам робочої поїздки Тетяна Іванівна разом з заступником селищного голови Луганської селищної ради Володимиром Кувикіним відвідала об’єкти соціальної сфери.

Керівник району побувала біля будівлі колишнього Будинку культури, ця будівля не використовується більш ніж десять років. На сьогодні є домовленість з однією із міжнародних організацій, яка розглядає можливість ремонту Будинку культури.

Другим пунктом відвідування стала амбулаторія, в якій є все необхідне обладнання та меблі, але будівля амбулаторії потребує ремонту.  Тетяна Іванівна запевнила, що райдержадміністрація звернеться з приводу вирішення цього питання до Люксембурзького Комітету Червоного Хреста, який надає допомогу установам охорони здоров’я Бахмутського району.  

Крім того, за сприяння райдержадміністрації 8 серпня до Луганської ЗОШ І-ІІІ ступенів були завезені нові меблі та морозильний ларь для продуктів.

Також Бахмутською райдержадміністрацією ведуться переговори з керівництвом Укрпошти щодо оренди приміщення для розміщення агентського пункту з надання пенсійних послуг, де мешканці Луганської селищної ради зможуть подавати документи щодо призначення пенсії, замовити та отримати різні види довідок та пенсійні посвідчення.

За підсумками робочої поїздки була визначена низка організаційно-практичних заходів, спрямованих на вирішення вищезазначених питань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора