A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками АДРА Україна

Дата: 08.08.2019 12:34
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

8 серпня під керівництвом в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулась робоча зустріч з представниками організації АДРА Україна, за участі заступника голови райдержадміністрації Юрія Конопа, місцевих голів, представників структурних підрозділів райдержадміністрації та закладів охорони здоров’я району.  

На зустрічі обговорювалось питання участі Бахмутського району в Проекті «Покращення стану систем децентралізованого водопостачання». Фахівцями організації АДРА Україна була надана інформація щодо шляхів реалізації Проекту, критеріїв відбору, заходів та методів співпраці в рамках Проекту.

Тетяна Іванівна зазначила, що в населених пунктах на лінії розмежування проблема доступу до води стоїть особливо гостро, тому з метою налагодження там водопостачання місцевим радам необхідно взяти участь у цьому Проекті.

За підсумками зустрічі місцевим головам і керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надано доручення підготувати та надати узагальнену інформацію щодо об’єктів, які можуть взяти участь у Проекті «Покращення стану систем децентралізованого водопостачання».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора