A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу мобільного соціального офісу УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 07.08.2019 09:31
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

З метою підвищення рівня проінформованості та надання соціальної підтримки населенню безпосередньо за місцем проживання 6 серпня мобільний соціальний офіс управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації здійснив виїзд до с. Клинове,  смт. Луганське та смт. Миронівський.

Під час прийому до представників управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації звернулись 59 громадян. В ході роботи спеціалістами надавались консультації з питань, що стосуються порядку призначення житлової субсидії, призначення та виплати всіх видів державної соціальної допомоги. Також соціальними інспекторами складені 17 актів обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживання.

Робота мобільного соціального офісу забезпечує в межах своїх повноважень реалізацію державної політики соціального захисту населення та сприяє покращенню соціального обслуговування і надання соціальної підтримки населенню шляхом обслуговування безпосередньо за місцем проживання громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора