A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 06.08.2019 15:14
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

6 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради були розглянуті важливі питання життєдіяльності району, функціонування освітніх і медичних закладів, надання соціальних послуг населенню. 

Як завжди, пильну увагу Тетяна Іванівна приділила освітній сфері. Обговорювалась робота поповнення шкільного автопарку, підготовка шкіл до нового навчального року.

За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, відділом проводяться заходи щодо освоєння освітянської субвенції, у тому числі проводиться процедура відкритих торгів закупівлі шкільного автобуса, придбано природничо-математичне обладнання для кабінетів шкіл району та меблі для шкільних їдалень. Також наближаються до завершення ремонтні роботи в Сіверській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15.

Керівник району наголосила на необхідності створення в районі опорної школи з філіями та надала присутнім відповідні доручення.

В.о. начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про проведення кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді району. Одним із важливих напрямків роботи управління залишається реєстрація внутрішньо переміщених осіб, призначення їм різних видів соціальних виплат, контроль за проведенням соціальних виплат за фактичним місцем проживання громадян.

Вагомою складовою економіки району залишається аграрний сектор. За інформацією начальника управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольги Геліч, на сьогодні сільськогосподарські підприємства Бахмутського району завершили збирання ранніх зернових, зернобобових культур і показали найкращу урожайність в області.

За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора