A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Кому необхідно подати нові заяву та декларацію для призначення субсидії

Дата: 05.08.2019 09:14
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

З травня 2019 року управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації проведено автоматичний розрахунок житлових субсидій на наступний термін 2019-2020 років без додаткового звернення 8185 сімей. 

Проте відповідно до норм чинного законодавства для окремих категорій одержувачів субсидії розрахунок житлової субсидії на наступний термін здійснюється виключно після подання нових заяв і декларацій. Зокрема, це:

- сімї, яким субсидія призначалась за рішенням комісії на фактично проживаючих зареєстрованих осіб;

- орендарі житла та внутрішньо переміщені особи; 

- сім'ї, у яких відбулися зміни складу зареєстрованих членів домогосподарства та зміни у складі їх сім'ї (наприклад: хтось прописався чи виписався, розлучення, смерть чи народження); 
- сім'ї, яким субсидія призначалась за рішенням комісії де є особи працездатного віку, в яких відсутні доходи або дохід менше мінімальної заробітної плати та/або ними чи за них не сплачено єдиний соціальний внесок. 

Таким сім'ям необхідно звернутись до управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, або до уповноважених представників з питань соціального захисту населення Сіверської, Званівської, Соледарської об’єднаної територіальної громади до кінця вересня поточного року. 

Чому важливо звернутись до кінця вересня? Якщо сім'я звернеться за призначенням субсидії в неопалювальний сезон і в цей період субсидію буде призначено (в тому числі в нульовому розмірі), управління праці та соціального захисту населення розрахує розмір субсидії автоматично на початку опалювального сезону без додаткового звернення. 

Звернення за призначенням субсидії у літній період заощадить Ваш час та надасть можливість отримати субсидію з початком опалювального періоду без затримки. 
По зверненням, які надійдуть протягом двох місяців з початку опалювального сезону житлову субсидію (у разі наявності правових підстав) буде призначено з жовтня поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора