A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги батьків дітей Бахмутського району!

Дата: 05.08.2019 08:24
Кількість переглядів: 759

Фото без опису

Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації повідомляє щодо направлення дітей Бахмутського району на відпочинок до оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник» (с.Комарів Сокальського району Львівської області).

Відпочинкова зміна триватиме 14 днів з 16.08. по 29.08.2019.

На відпочинок запрошуються 4 дітей  (від 7 до 17 років), які проживають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, та 2 супроводжуючі особи, які будуть знаходитись з дітьми протягом всього періоду відпочинкової зміни.

Оплата проїзду до м. Львів та в зворотному напрямку здійснюється за рахунок батьків або інших коштів, не заборонених чинним законодавством.

Львівською обласною державною адміністрацією для дітей та супроводжуючих буде організовано зустріч 16 серпня 2019 року на залізничному вокзалі м.Львів та забезпечено трансфер до села Комарів та у зворотному напрямку.

Шановні батьки! За більш детальною інформацією щодо умов та переліку необхідних документів для отримання путівки на відпочинок дітей батькам та особам, що їх заміщують, необхідно звернутись до Управління за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 69 (кабінет № 11), тел. (0627)44-71-55.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора