A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутьскому районі готуються до опалювального сезону 2019-2020 років

Дата: 02.08.2019 14:36
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

2 серпня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду з питань підготовки до опалювального періоду 2019-2020 років. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Коноп, місцеві голови, керівники підприємств і бюджетних установ.

На нараді обговорювались питання встановлення приладів обліку тепла  у багатоквартирному житловому фонді, стан підписання паспортів та актів готовності багатоквартирних житлових будинків до опалювального періоду, укладання договорів між власниками (співвласниками) житлових будинків, управителями житлових будинків та Артемівським УГГ «Донецькоблгаз» щодо технічного обслуговування внутрішньо будинкових газових мереж і підписання актів розмежування.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Недорізова доповіла про  стан справ з вищезазначених питань. Місцеві голови, керівники підприємств і установ проінформували про хід виконання доручення  в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної щодо встановлення приладів обліку тепла та води в багатоквартирному житловому фонді та вжиті заходи для покращення стану оснащення житлових будинків лічильниками тепла і води. Тетяна Іванівна підкреслила, що дане питання стоїть на контролі у Донецькій облдержадміністрації та нагадала, що виконання вимог законодавства щодо встановлення приладів обліку тепла і води у житловому фонді, підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального періоду є обов’язковим для виконання органами місцевої влади.

За результатами проведеної наради присутнім надані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора