A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Світлодарській міській лікарні завершено ремонт харчоблоку

Дата: 30.07.2019 16:38
Кількість переглядів: 1072

Фото без опису

За сприяння та фінансової підтримки Люксембурзького Комітету Червоного Хреста у Світлодарській міській лікарні завершено ремонт харчоблоку та встановлено нове обладнання.

30 липня в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь в урочистому відкритті харчоблоку лікарні.

На урочистостях були присутні представники Міжнародного, Люксембурзького, Українського Комітетів Червоного Хреста, департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації, Світлодарський міський голова, головний лікар та працівники лікарні.

Присутні оглянули приміщення харчоблоку, зазначили, що роботи виконані дуже якісно та в короткі строки.  

Координатор проекту Люксембурзького Комітету Червоного Хреста в Україні Міріам Якобі висловила подяку в.о. голови райдержадміністрації Тетяні Єрохіній за постійну та всебічну підтримку проекту  щодо  ремонту харчоблоку Світлодарської міської лікарні.

Тетяна Іванівна подякувала представникам Міжнародного, Люксембурзького, Українського Комітетів Червоного Хреста за співпрацю, зазначивши, що завдяки наданій допомозі в проведенні ремонту харчоблоку умови перебування пацієнтів у лікарні будуть значно покращені. Керівник району також висловила сподівання щодо плідної співпраці в подальшому.

Після завершення урочистостей в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек з робочим візитом відвідали Світлодарську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де завершуються роботи з ремонту малої спортивної та актової зал, які виконуються за сприяння Міжнародного Червоного Хреста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора