A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада керівника апарату Бахмутської райдержадміністрації Надії Тутової

Дата: 30.07.2019 07:58
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису

29 липня керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова провела  нараду з керівниками відділів апарату.

На початку наради Надія Олексіївна довела до відома присутніх про результати проведеної робочої поїздки з  надання організаційно-методичної допомоги щодо ведення діловодства, організації роботи по контролю, кадрової та правової роботи згідно з вимогами чинного законодавства, до Кодемської сільської ради. Керівник апарату райдержадміністрації надала доручення щодо організації навчання місцевих голів та секретарів місцевих рад з питань ведення діловодства, архівної справи, організації роботи по контролю, кадрової та правової роботи згідно з вимогами чинного законодавства.

У ході наради обговорювались питання поточної роботи відділів, зокрема підготовк документів постійного строку зберігання для передачі до архівного відділу райдержадміністрації, оплату комунальних послуг.

Також мова йшла про заплановані перевірки Часовоярської, Світлодарської міських рад та Новолуганської сільської ради щодо виконання Закону України «Про звернення громадян» та комплексну перевірку Світлодарської міської ради по виконанню делегованих повноважень.

За результатами апаратної наради присутнім надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора