A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна взяла участь у засіданні колегії Донецької облдержадміністрації

Дата: 25.07.2019 15:44
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

25 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь у засіданні колегії Донецької облдержадміністрації, на якому були розглянуті питання про стан впровадження медичної реформи на території Донецької області, хід виконання у 2019 році регіональної програми "Профілактика та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2018-2021 роки", стан виконання державної кадрової політики на території Донецької області та реалізацію основних завдань у цій сфері.

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко звернув увагу на необхідність реалізації медичної реформи у закладах вторинного рівня надання медичної допомоги, а також зазначив на необхідність активізації роботи у окремих містах і районах.

В цілому в Бахмутському районі впроваджується медична реформа, а саме в Світлодарській та Часовоярській лікарнях проходить другий етап реформування вторинного рівня надання медичної допомоги. Стосовно Сіверської лікарні, в якій ця робота ще не починалась, губернатором Донецької області будуть надані доручення щодо організації спільної роботи Бахмутської райдержадміністрації з Сіверською міською ОТГ з вищезазначеного питання, інакше у 2020 році лікарня залишиться без державної підтримки. Павлом Кириленко ініційовано проведення робочої наради з цього питання на рівні області із керівництвом департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації і представниками міст та районів.

Також на засіданні колегії обговорювалось питання встановлення лічильників тепла та лічильників гарячої і холодної води. За результатами засідання колегії облдержадміністрації Тетяна Єрохіна доручила підприємствам водо-, теплопостачання та головам міських, місцевих рад доповісти з цього питання у серпні поточного року.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора