A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі приділяється пильна увага соціальному обслуговуванню громадян, які вийшли на заслужений відпочинок

Дата: 24.07.2019 14:13
Кількість переглядів: 743

У Бахмутському районі приділяється пильна увага соціальному обслуговуванню громадян, які вийшли на заслужений відпочинок. З метою організації змістовного та цікавого дозвілля 24 липня  у відділенні денного перебування комунальної  установи «Бахмутський районний територіальний центр» м. Світлодарськ  пройшла зустріч з главою  представництва Української федерації Скандинавської ходьби Донецької області Тетяною Ходаковською, яка провела майстер-клас по скандинавській ходьбі.

Літні люди із захопленням займалися унікальним видом спорту, який дозволяє задіяти всі групи м`язів, зміцнює здоров`я,  дає бадьорість і приплив сил. Пенсіонери по всьому світу об`єднуються в групи, займаючись колективно скандинавською ходьбою. Нові знайомства, спілкування, помірні фізичні навантаження та проведення часу на свіжому повітрі роблять життя на пенсії яскравим і захоплюючим. Скандинавська ходьба підходить  як  літнім людям у якості щоденного фітнесу, так і людям із граничним перевищенням ваги, яким заборонені активні фізичні вправи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора