A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Зустріч Тетяни Єрохіної з представниками Канадської місії

Дата: 23.07.2019 17:34
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

23 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками Канадської місії. Їх у першу чергу цікавило, як пройшли вибори народних депутатів на території району, чи виявлені грубі порушення, чи були налагоджені комунікаційні зв’язки з підрозділом поліції на час проведення виборів.

Тетяна Іванівна зазначила, що завдяки співпраці райдержадміністрації, місцевих рад і поліції грубі порушення законодавства під час проведення виборів на території району не зафіксовані. Хоч явку виборців не можна вважати високою, вибори в районі пройшли відкрито та прозоро.

Особливістю Бахмутського району є те, що виборчі дільниці на його території належать до трьох виборчих округів. У день голосування з метою недопущення позаштатної ситуації, підтримки комунікаційних зв’язків з місцевими радами та підрозділами поліції, Державної служби надзвичайних ситуацій в адмінбудівлі райдержадміністрації було організовано чергування керівництва та працівників.

Наразі окружні виборчі комісії працюють у звичайному режимі, готують протоколи з рішеннями дільничних виборчих комісій до здачі в архів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора