A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Часовоярською міською радою ініційоване добровільне об’єднання територіальних громад з метою створення Часовоярської міської ОТГ

Дата: 23.07.2019 15:56
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

23 липня в адмінбудівлі Часовоярської міської ради за участі працівників підприємств і установ міста, депутатського корпусу, громадськості пройшло громадське обговорення з питання добровільного об’єднання територіальних громад задля створення Часовоярської міської ОТГ.

На початку громадського обговорення в.о. голови Часовоярської міської ради Сергій Чаус проінформував присутніх про роботу міськради щодо об’єднання   територіальних громад за попередні роки. Протягом 2016-2018 років неодноразово розглядалась можливість створення Часовоярської міської ОТГ у різному форматі,  ініціювалось добровільне об’єднання громад, проводились громадські обговорення, але кожного разу спроби об’єднання громад в ОТГ не мали успіху.

Цього разу членам громади міста Часів Яр було запропоновано висловити свою думку щодо можливого добровільного об’єднання територіальних громад м. Часів Яр, Калинівської сільської ради Бахмутського району та Миколаївської сільської ради Костянтинівського району. Під час громадського обговорення надійшла пропозиція запропонувати також громаді Предтечинської сільської ради Костянтинівського району увійти до складу Часовоярської міської ОТГ.

З урахуванням цієї пропозиції було проведено голосування, за результатами якого переважна кількість присутніх проголосувала за добровільне  об’єднання   територіальних громад м. Часів Яр, Калинівської сільської ради Бахмутського району, Миколаївської сільської ради та Предтечинської сільської ради Костянтинівського району.

Після громадського обговорення питання про добровільне  об’єднання   територіальних громад буде включено до порядку денного сесії Часовоярської міської ради, що відбудеться 25.07.2019.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора