A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 23.07.2019 14:17
Кількість переглядів: 678

 

Фото без опису

23 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Як завжди, на апаратній нараді пильну увагу Тетяна Іванівна приділила питанням соціальної сфери. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про хід кампанії з організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської молоді району, своєчасне  фінансування всіх видів державної соціальної допомоги, призначення житлової субсидії. Згідно з графіком на цьому тижні мобільний соціальний офіс УПСЗН райдержадміністрації проведе виїзний прийом у смт. Зайцеве. Під час виїзного прийому спеціалісти управління праці надаватимуть консультації громадянам з питань соціального захисту, прийматимуть документи на призначення різних видів державної соціальної допомоги.

У школах району продовжується підготовка до нового навчального року. Начальник відділу освіти Віктор Грек доповів про хід проведення ремонтних робіт у Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 та Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Також відділом освіти проведена тендерна процедура щодо придбання обладнання для Нової української школи, та вже визначено переможця.

Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації розпочата робота по підготовці заходів до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначається 30 липня.

На постійному контролі у в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної питання освоєння коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій. Одним із важливих показників роботи райдержадміністрації та соціально-економічного розвитку району є результативність виконання бюджету району й Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. У ході наради обговорювались підсумки виконання Програми за перше півріччя поточного року. Тетяна Іванівна звернула увагу на низькі показники виконання заходів окремих розділів і наголосила на активізації роботи структурних підрозділів, комунальних підприємств, підпорядкованих установ і закладів щодо реалізації заходів Програми та своєчасного освоєння виділених коштів.

У районі розпочинається підготовка до святкування 28-ї річниці незалежності України. Відділу культури і туризму доручено надати до організаційного комітету пропозиції щодо підготовки та проведення районного свята. 

На завершення апаратної наради Тетяна Єрохіна підкреслила необхідність дотримання керівниками структурних підрозділів, підпорядкованих їм установ, закладів чинного законодавства, в тому числі вимог Закону України «Про запобігання корупції».

За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району начальникам управлінь і відділів надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора