A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКОСТІ!

Дата: 22.07.2019 15:15
Кількість переглядів: 694

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), розпорядження голови райдержадміністрації  від 15  липня 2019 року № 334 «Про ініціативну групу з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації» було сформовано ініціативну групу.

 

ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ЗАПРОШУЄ ІНСТИТУТИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА ДО УЧАСТІ В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ БАХМУТСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ!

 

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку.

 

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які не менше шести місяців до дати оприлюднення райдержадміністрацією повідомлення про формування складу Громадської ради проводять заходи, дослідження, надають послуги, реалізують проєкти тощо на території Бахмутського району.

 

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради. Пов’язані інститути громадянського суспільства (два і більше інститути громадянського суспільства мають одного і того ж керівника чи спільних членів керівних органів тощо) не можуть делегувати своїх представників до складу однієї Громадської ради.

 

До складу Громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування.

 

Склад Громадської ради формується шляхом рейтингового голосування на установчих зборах.

Персональний та кількісний склад Громадської ради визначається утвореною райдержадміністрацією ініціативною групою та не може становити більше ніж 35 осіб.

 

Відповідно до Положення про Громадську раду при Бахмутській райдержадміністрації, протоколу засідання ініціативної групи № 1 від 16 липня 2019 року приймання заяв для участі в установчих зборах завершується 20 серпня 2019 року.

 

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто;

біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності);

відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання відповідному органу виконавчої влади письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної, регіональної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення райдержадміністрацією повідомлення про формування складу Громадської ради;

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону;

мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу Громадської ради та бачення щодо роботи у ній;

фото делегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний вебсайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

 

Заяви інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді. Інші документи надсилаються в електронному вигляді на адресу radaveteranivbrda@ukr.net.

Відповідальність за достовірність поданих документів (відомостей) несуть інститут громадянського суспільства, який делегує свого представника для участі в установчих зборах, а також делегований представник інституту громадянського суспільства.

 

Установчі збори задля формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації відбудуться 20 вересня 2019 року об 11.00 в малій залі адмінбудівлі Бахмутської райдержадміністрації.

 

Під час проведення установчих зборів із числа їх учасників буде обрано склад Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації (не більше 35 осіб).

 

Довідки та консультації за телефоном:

(0627) 44 57 97  – сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації

Адреса для подачі документів:

м. Бахмут

вул. Сибірцева, буд. 214

E-mail: radaveteranivbrda@ukr.net.

Соколко Людмила Іванівна – секретар ініціативної групи

 

Сподіваємось на вашу активну участь і конструктивну співпрацю!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора