A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна привітала колектив ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат» з професійним святом

Дата: 22.07.2019 09:56
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

19 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь в урочистостях з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, що проходили в Палаці культури ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат».

Тетяна Іванівна привітала керівництво та працівників підприємства ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат» з професійним святом, підкресливши, що комбінат є містоутворюючим підприємством, від його сталої роботи залежить добробут громади м. Часів Яр, подякувала за підтримку міста, надання шефської допомоги Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 і належне утримання Палацу культури.

Генеральному директору Володимиру Бречко керівник району вручила Лист Подяки від Бахмутської райдержадміністрації за особистий внесок  у розвиток гірничодобувної промисловості та співпрацю у вирішенні життєво важливих питань м. Часів Яр і Бахмутського району. На знак вдячності та поваги  в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна подарувала колективу Сову – символ мудрості та досвіду.

Найкращих працівників комбінату за плідну працю, високий професіоналізм було нагороджено грамотами і подяками Донецької облдержадміністрації та Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора