A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про співпрацю Бахмутської райдержадміністрації з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста

Дата: 19.07.2019 12:23
Кількість переглядів: 621

19 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з питань транспортного сполучення с. Травневе та сел. Гладосове Бахмутського району з представником Міжнародного Комітету Червоного Хреста Роджером Шелтоном, координатором економічної безпеки в Україні. У ході наради обговорювалась важливість надання послуг жителям цих населених пунктів, у тому числі й  транспортного обслуговування.

Тетяна Іванівна висловила вдячність Міжнародному Комітету Червоного Хреста за допомогу в організації перевезення мешканців с. Травневе та      сел. Гладосове два рази на тиждень.

Наразі перед Бахмутською райдержадміністрацією постали завдання щодо пошуку шляхів покращення стану дороги та вивчення можливості проведення нерегулярних пасажирських перевезень. Роджер Шелтон зазначив, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста готовий розглянути пропозиції райдержадміністрації стосовно цих важливих питань.

За підсумками наради досягнута домовленість, що протягом двох наступних тижнів райдержадміністрацією буде проведена робота з вивчення вищезазначених питань і підготовлені пропозиції для надання на розгляд до МКЧХ. Тетяна Єрохіна також зазначила, що без співпраці з Новолуганською сільською радою ці питання вирішити неможливо.      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора