A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання спостережної комісії при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 18.07.2019 16:34
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

18 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання спостережної комісії при райдержадміністрації. На порядку денному постали наступні питання:

- про виконання алгоритму спільних дій щодо реалізації наказу Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров`я України, Міністерства внутрішніх справ України від 03 квітня 2018 року № 974/5/467/609/280 «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк»;

- заходи, які були реалізовані з метою зниження рівня злочинності серед неповнолітніх, безпритульних, дітей із функціонально-неспроможних сімей, усунення причин та умов, які сприяють втягненню в противоправні дії дітей та підлітків за І півріччя 2019 року.

З інформаціями виступили заступник начальника Бахмутського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області Богдан Водважко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек.

За результатами  розгляду та обговорення питань порядку денного членами спостережної комісії прийнято рішення посилити взаємодію Бахмутського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області  з Бахмутським відділом поліції ГУ НП в Донецькій області, закладами охорони здоров`я, а також з управлянням праці та соціального  захисту населення Бахмутської райдержадміністрації. Також з метою запобігання бездомності вирішено направити місцевим головам листи щодо посилення роботи в напрямку постановки на облік громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов, розподілу та надання житла, що належить до комунальної власності, особам, які відбували покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора