A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча нарада з питань своєчасного освоєння державних коштів

Дата: 18.07.2019 16:11
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

18 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду за участі представників керівництва Часовоярської міської ради, депутатського корпусу міськради, фахівців фінансового управління та відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації з метою своєчасного вжиття організаційно-практичних заходів і освоєння державних коштів.

Розпорядженням КМУ від 10.07.2019 № 500-р з державного бюджету виділена субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку території Часовоярської міської ради.

Тетяна Іванівна акцентувала увагу присутніх на дотриманні положень постанови КМУ від 06.02.2012 № 106 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

На нараді були розглянуті пропозиції заходів для включення до Програми економічного і соціального розвитку території Часовоярської міської ради на 2019 рік, на реалізацію яких будуть спрямовані кошти державної субвенції.

На сесії Часовоярської міської ради, яка запланована на 25 липня, депутатам буде запропоновано розглянути питання внесення відповідних змін до Програми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора