A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання комісії з вирішення питань щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу

Дата: 17.07.2019 14:24
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

17 липня під керівництвом в.о голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіной пройшло засідання комісії з вирішення питань щодо проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу.

Члени комісії розглянули питання кошторисних розрахунків і вартості безоплатного капітального ремонту власного житлового будинку особи з інвалідністю внаслідок війни 2 групи, який мешкає в с. Іванівське, а також питання визначення видів ремонтних робіт для проведення безоплатного капітального ремонту житла особи з інвалідністю внаслідок війни 1 групи, яка проживає  в м. Світлодарськ.

На підставі наданої інформації, розглянувши пропозиції, комісія вирішила погодити дефектний акт, кошторисний розрахунок і вартість безоплатного капітального ремонту власного житлового будинку особи з інвалідністю, яка проживає в с. Іванівське, та клопотати перед Бахмутською райдержадміністрацією про їх затвердження.

На підставі особистої заяви особи з інвалідністю внаслідок війни 1 групи, яка мешкає в м. Світлодарськ, і розрахунку вартості безоплатного капітального ремонту комісія вирішила визначити види ремонтних робіт для виконання безоплатного капітального ремонту його квартири. До комунальних підприємств Бахмутського району, які мають відповідні ліцензії, будуть направлені запити з метою визначення виконавця ремонтних робіт і вирішення питання складання дефектного акту та кошторисного розрахунку безоплатного капітального ремонту власної квартири особи, яка має право на такі пільги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора