A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 17.07.2019 10:26
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

17 липня під головуванням в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної  пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянуто 2 заяви. За результатами розгляду документів всім заявникам буде призначена державна допомога.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 14 заяв. Одному заявнику на підставі діючого законодавства відмовлено у призначенні житлової субсидії. За 13 заявами прийнято рішення про призначення житлової субсидії.

Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 122 заяви. Стосовно 118 заяв державними соціальними інспекторами УПСЗН райдержадміністрації складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району та за результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат. Разом із тим 4 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за фактичним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження фактичного проживання на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора