A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Забезпечення надання якісних медичних послуг населенню – один із пріоритетних напрямків роботи Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 17.07.2019 10:09
Кількість переглядів: 443

З метою перевірки якості надання медичних послуг населенню та обговорення процесу реорганізації в рамках реформи вторинної ланки надання медичної допомоги 16 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна побувала у Світлодарській міській лікарні. Разом з головним лікарем Геннадієм Гуржієм оглянули всі відділення стаціонару.

Тетяна Іванівна відзначила завантаженість та якісне надання медпослуг у терапевтичному і хірургічному відділеннях. Разом з тим керівник звернула увагу на необхідність покращення організації роботи інфекційного відділення.

Підводячи підсумки робочого візиту до Світлодарської міської лікарні, Тетяна Єрохіна подякувала Геннадію Гуржію за роботу по залученню позабюджетних коштів і гуманітарної допомоги задля укріплення матеріально-технічної бази лікувального закладу. Наразі в лікарні завершується ремонт харчоблоку, завдяки чому будуть покращені умови перебування пацієнтів, які проходять лікування в стаціонарі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора