A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Ініціативна група розпочала роботу з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 16.07.2019 16:07
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

Відповідно до чинного законодавства у вересні цього року закінчуються повноваження діючої Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації.

З метою формування та затвердження складу нової Громадської ради створена ініціативна група, склад якої затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації від 15.07.2019 № 334 «Про ініціативну групу з формування складу Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації». Детальніше з розпорядженням можна ознайомитись на офіційному вебсайті Бахмутської райдержадміністрації в розділі «Громадянське суспільство».

Ініціативна група вже приступила до виконання покладених на неї повноважень, і 16 липня відбулось її перше засідання, на якому були обрані:
голова ініціативної групи – Галушка Олександр Іванович,
отаман Бахмутського козацького Слобідсько-Українського полку, заступник голови діючої Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації;

секретар ініціативної групи – Соколко Людмила Іванівна, голова громадської організації «Бахмутська районна організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку», секретар діючої Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації. 

Сьогодні члени ініціативної групи розглянули низку організаційних питань, визначили орієнтовну дату проведення установчих зборів – 20 вересня 2019 року.

Відповідно до чинного законодавства не пізніше ніж за 45 календарних днів до проведення установчих зборів на офіційному вебсайті райдержадміністрації, на сторінці в соціальній мережі Facebook буде розміщено повідомлення про  наступне:

спосіб формування складу Громадської ради та її кількісний склад;

орієнтовну дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів;

вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу Громадської ради;

перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в установчих зборах;

строк подання документів;

відомості про склад ініціативної групи;

прізвище, ім’я, електронну адресу, номер телефону відповідальної особи.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора