A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 16.07.2019 14:09
Кількість переглядів: 604

16 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівництва Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, Бахмутського відділу поліції, Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду  соціального страхування України в Донецькій області.

Пильну увагу Тетяна Іванівна приділила питанням, що стосуються виконання районного бюджету, реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік, а також кадрової політики та виконавської дисципліни.

На постійному контролі у керівника питання літнього оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської молоді району. За інформацією в.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілії Іощенко, від батьків надійшло 215 заяв про намір щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей. На сьогоднішній день для 151 дитини вже організовано перебування в дитячих оздоровчих закладах.

У школах району триває підготовка до нового навчального року. У Часовоярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 встановлені 60 вікон, зараз робляться відкоси. На цьому тижні до школи будуть завезені ще 88 металопластикових вікон. У Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ступенів повним ходом йде ремонт актової та малої спортивної зал. У Сіверський ЗОШ       І-ІІІ ступенів № 1 проводиться капітальний ремонт системи опалення: на ІІ поверсі вже завершені роботи, ведеться монтаж системи опалення на І поверсі. Відділом освіти райдержадміністрації проводяться тендерні процедури щодо придбання обладнання для Нової української школи та шкільного автобусу для перевезення учнів.

На нараді також розглядались питання діяльності комунальних закладів і установ, зокрема КЗ «Бахмутський районний будинок культури» і КУ «Бахмутський районний територіальний центр». Тетяна Єрохіна підкреслила необхідність чіткого дотримання фінансової дисципліни та постійного контролю з боку керівників питань щодо використання бюджетних коштів.

Незабаром український народ відзначатиме 28-у річницю незалежності України. Начальникам управлінь і відділів було запропоновано надати до оргкомітету пропозиції щодо проведення районного заходу з нагоди державного свята. Перше засідання оргкомітету з питань підготовки до святкування в районі Дня Незалежності України заплановане на початок серпня.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора