A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нарада з питань готовності виборчих дільниць до проведення голосування та забезпечення безпеки виборців і членів виборчих комісій

Дата: 15.07.2019 12:30
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

15 липня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду з питань приведення до належного стану приміщень окружних і дільничних виборчих комісій, їх матеріально-технічного забезпечення, вжиття заходів щодо безпеки виборців, членів виборчих комісій, недопущення позаштатних ситуацій та соціальної напруги в день голосування. На нараду були запрошені місцеві голови, представники Бахмутського відділу поліції, ДСНС, СБУ.

Тетяна Іванівна наголосила, що відповідно до статті 51 Закону України «Про вибори народних депутатів України» райдержадміністрація та місцеві ради сприяють діяльності окружних і дільничних виборчих комісій у реалізації їх повноважень, у тому числі надають приміщення, облаштовують їх необхідним обладнанням, інвентарем, оргтехнікою та зв’язком. У разі виникнення позаштатних ситуацій, порушення чинного законодавства щодо проведення виборчого процесу місцеві голови повідомляють про такі випадки поліції.

Тетяна Єрохіна подякувала керівництву Бахмутського відділу поліції,  територіальних підрозділів ДСНС за налагоджену роботу щодо охорони правопорядку в населених пунктах району та висловила сподівання, що і в подальшому, а також у день голосування завдяки співпраці райдержадміністрації, місцевих рад і всіх служб на території району зберігатиметься стабільна суспільно-політична ситуація та будуть дотримані права й свободи громадян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора