A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Водопостачання житлового будинку в м. Часів Яр відновлено

Дата: 15.07.2019 09:42
Кількість переглядів: 807

Фото без опису

13 липня, в суботу,  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела екстрену нараду за участі в.о. Часовоярської міської ради Сергія Чауса, представників депутатського корпусу міськради, ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», Державної служби надзвичайних ситуацій у зв’язку з аварійною ситуацією в будинку № 15 по вул. Горького у м. Часів Яр.

Внаслідок пориву внутрішньобудинкових мереж водопостачання було затоплене підвальне приміщення. Водопостачання будинку тимчасово припинено. Завдяки злагодженій роботі працівників Часовоярського РВУ КП «Компанія «Вода Донбасу» та Державної служби надзвичайних ситуацій воду з підвалу відкачали. Тетяна Іванівна подякувала керівництву і працівникам підприємства та ДСНС за допомогу у ліквідації наслідків аварії.

На нараді було проаналізовано ситуацію, що склалась, і визначено низку заходів, які терміново необхідно вжити задля скорішого відновлення водопостачання житлового будинку. Наразі ВРЖП м. Часів Яр проводить ремонт комунікацій мережі водопостачання.

Дане питання перебуває на особистому контролі у в. о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної.

За оновленими даними, станом на 15 липня наслідки аварії повністю ліквідовані. Водопостачання житлового будинку № 15 по вул. Горького відновлено. Служби міста працюють у штатному режимі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора