A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 10.07.2019 09:42
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

10 липня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

За підсумками роботи комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям прийнято рішення про призначення державної допомоги одній родині. Також розглядалось питання оздоровлення дітей з багатодітної родини, яка проживає в м. Соледар. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації доручено провести заходи з організації оздоровлення дітей з цієї родини.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 36 заяв щодо призначення житлової субсидії та 2 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. На підставі діючого законодавства 8 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії; інші заяви були задоволені.

Важливим напрямком діяльності УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації є робота з внутрішньо переміщеними особами. Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 52 заяви. За результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат 51 внутрішньо переміщеній особі. Одному заявнику відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей він був відсутній за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернувся до УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора