A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У школах району повним ходом йде підготовка до нового навчального року

Дата: 10.07.2019 09:09
Кількість переглядів: 696

9 липня з метою перевірки темпів виконання ремонтних робіт у навчальних закладах району перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу освіти Віктором Греком з робочим візитом побували в Сіверський ЗОШ І-ІІІ ступнів № 1. Наразі в навчальному закладі за державні кошти проводиться заміна системи опалення. Слід зазначити, що Донецька облдержадміністрація тримає на особливому контролі питання освоєння коштів державної субвенції.

Тетяна Іванівна оглянула обсяг проведених робіт із заміни системи опалення. На сьогоднішній день уже виконано 40% необхідних робіт. Завершено встановлення радіаторів на другому поверсі, встановлюються радіатори на першому поверсі. До кінця липня ці роботи будуть завершені, а у серпні буде проведено налагодження комунікацій системи опалення.

Цього ж дня Тетяна Єрохіна і Віктор Грек відвідали Званівську     ЗОШ І-ІІІ ступенів. Працівники закладу власними силами проводять ремонт рукомийників шкільної їдальні та учбових кабінетів.

– Незважаючи на те, що запланована передача навчальних закладів із районної власності до комунальної власності Званівської сільської ради, відділ освіти Бахмутської райдержадміністрації в повному обсязі виконує свої зобов’язання щодо підготовки освітніх закладів до нового навчального року, – підкреслила перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора