A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань надання державної соціальної допомоги

Дата: 13.02.2019 15:59
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

13 лютого в Бахмутській райдержадміністрації пройшли чергові засідання  районних комісій з питань надання державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 10 заяв. За результатами розгляду документів 7 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Трьом заявникам відмовлено у призначенні державної допомоги, оскільки працездатні члени їх родин не працюють і для покращення свого матеріального становища не використовують можливості, передбачені законодавством України.

На розгляд комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу надійшло 88 заяв щодо призначення житлової субсидії. За результатами розгляду документів 69 заяв задоволені; 19 заявникам на підставі діючого законодавства було відмовлено у призначенні житлової субсидії. 

Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянули 49 заяв. Стосовно всіх заяв державними соціальними інспекторами УПСЗН райдержадміністрації складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району і прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора