A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков узяв участь у сесії Бахмутської районної ради

Дата: 22.05.2019 15:57
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

22 травня Голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков узяв участь у сесії Бахмутської районної ради.

Згідно з порядком денним керівники структурних підрозділів райдержадміністрації представили проекти рішень, що стосуються різних сфер життєдіяльності району:  про Програму «Освіта Бахмутського району у європейському вимірі. 2019-2020 роки», Програму розвитку малого і середнього підприємництва в Бахмутському районі на 2019-2020 роки, затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року та внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, виконання районної комплексної програми «Ветеран» на 2016-2018 роки, внесення змін до рішення районної ради від 26.06.2018 № 7/28-494 «Про надання матеріальної допомоги мешканцям Бахмутського району», внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік.

Депутати прийняли низку рішень, які сприяють укріпленню матеріально-технічної бази об’єктів соцсфери та покращенню соціального обслуговування населення. Зокрема, були схвалені пропозиції першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної та відділу освіти щодо фінансування заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік з придбання шкільного автобусу, а також автомобіля для Часовоярської міської лікарні.

– Тільки завдяки взаєморозумінню та співпраці всіх гілок влади можна досягти успіхів у вирішенні нагальних потреб сьогодення,  – зазначив Дмитро Дресвянніков по завершенню пленарного засідання Бахмутської районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора