A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відкриття Центру надання адміністративних послуг у м. Часів Яр – це важливий крок на шляху наближення послуг до населення

Дата: 16.04.2019 15:56
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

16 квітня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна з робочим візитом побувала у м. Часів Яр, де зустрілася з керівництвом Часовоярської міської ради. Разом оглянули приміщення Центру надання адміністративних послуг і обговорили питання стосовно його відкриття та функціонування.

Приміщення ЦНАПу оснащено сучасним обладнанням, створені належні умови для роботи працівників і відвідувачів. Наразі тут проводять виїзні прийоми представники Бахмутського бюро надання безоплатної правової допомоги, Управління Пенсійного фонду. В перший четвер місяця проводяться скайп-конференції з Бахмутсько-Лиманським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України. Також тут створена зона вільного доступу до мережі Інтернет, якою вже користуються місцеві мешканці.

На сьогоднішній день в Центрі надання адміністративних послуг жителям міста надається 45 адміністративних послуг.

Керівник Центру надання адміністративних послуг, начальник відділу надання адміністративних послуг Часовоярської міської ради найближчим часом проходитиме навчання, що сприятиме збільшенню кількості адмінпослуг, які надаватимуться ЦНАПом.

Відкриття Центру надання адміністративних послуг у м. Часів Яр, яке заплановане на червень цього року, – це важливий крок на шляху наближення послуг до населення та розвитку інфраструктури надання соціальних послуг в нашому районі, – зазначила перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора