A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії райдержадміністрації розглянули питання наповнення бюджету Пенсійного фонду в 2018 році та функціонування в районі дошкільної освіти

Дата: 25.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

25 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання колегії райдержадміністрації. На засіданні були присутні місцеві голови, керівники підприємств, представники громадських об’єднань та ЗМІ.

Першим  на порядку денному постало питання про підсумки роботи щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду у 2018 ріці. В.о. заступника начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду  України Донецької області Наталя Шуліпа доповіла присутнім про реалізацію в районі державної політики з питань пенсійного забезпечення, легалізації трудових відносин і захисту прав застрахованих осіб.

Наталя Шуліпа зазначила, що станом на 01 січня 2019 року загальна чисельність отримувачів пенсій по місту Бахмут і Бахмутському району становить 61 258 осіб, середній розмір пенсії складає 3134,35 грн. Всім структурам, від яких залежить надходження коштів до бюджету Пенсійного фонду, було запропоновано вжити необхідні заходи для забезпечення стабільного режиму фінансування та виплати пенсій мешканцям району.

Пріоритетним напрямком в роботі райдержадміністрації залишається розвиток освітньої сфери. Із зацікавленістю присутні заслухали доповідь завідувача сектору з навчальної роботи відділу освіти райдержадміністрації Світлани Гатченко про організацію та функціонування дошкільної освіти в Бахмутському районі. Доповідач зазначила, що в районі здійснюється комплексний підхід до реалізації заходів, спрямованих на розвиток дошкільної освіти.  Аналіз проведених заходів та впровадження сучасних форм роботи свідчить, що результати методичної та навчальної діяльності є, але слід звернути увагу педагогів на реалізацію принципів дитиноцентризму, гуманізації та індивідуалізації педагогічного процесу та орієнтацію освітнього процесу в закладах дошкільної освіти на Нову українську школу.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова доповіла про підсумки роботи зі зверненнями громадян у райдержадміністрації за 2018 рік та стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації за підсумками роботи в 2018 році.

За результатами розгляду питань порядку денного структурним підрозділам доручено підготувати відповідні проекти рішень колегії райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора