A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули нагальні питання соціальної сфери району

Дата: 04.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

4 лютого перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів соціальної сфери, які проінформували про стан справ за основними напрямками роботи, основні завдання та заходи на поточний тиждень.На нараді обговорювалось питання щодо укладання угоди про співробітництво між Бахмутською райдержадміністрацією, Бахмутською районною радою, профспілками та основними роботодавцями району. В.о. начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про проведену з цього питання роботу. Наступним кроком стане робоча нарада, на яку будуть запрошені представники підприємств і профспілок.

За інформацією начальника відділу освіти Віктора Грека, дошкільні і загальноосвітні навчальні заклади району працюють у штатному режимі. Навчально-виховний процес у школах проводиться згідно з планами роботи навчальних закладів. 
Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Тишакова інформувала про заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і Дня Героїв Небесної Сотні, які найближчим часом відбудуться в молодіжних центрах «Імпульс» м. Світлодарськ і «Вітер Змін» смт Миронівський. Слід зазначити, що молодіжні центри поступово стають осередками культурного життя населених пунктів, де вони розташовані. 

За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора