A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДТЕК Донецькі електромережі допоможе жителям області вирішити проблему помилково сплачених коштів

Дата: 18.02.2019 15:51
Кількість переглядів: 1259

Фото без опису

Донецька область, 18 лютого 2019

Платити за спожиту в 2019 році електроенергію жителям Донецької області (фізичним особам) необхідно на рахунок постачальника універсальної послуги*, який надає послуги в Донецькій області. Усі засоби, які споживачі в січні 2019 року помилково сплатили на рахунок ДТЕК Донецькі електромережі, будуть автоматично перераховані на рахунок компанії-постачальника універсальної послуги до 15 березня.

Деякі жителі області за звичкою сплатили вартість спожитої в січні 2019 р. електроенергії на рахунки ДТЕК Донецькі електромережі. Дбаючи про комфорт клієнтів, ДТЕК Донецькі електромережі самостійно поверне кошти споживачів за спрощеною схемою: вони будуть перераховані на особові рахунки клієнтів постачальника універсальної послуги. Клієнтам не треба оформляти для цього будь-які додаткові документи, писати заяви, телефонувати або особисто приходити в центри обслуговування клієнтів. Процес продовжуватиметься до 15 березня.

Нагадаємо, що у зв'язку з реформою ринку електроенергії з 1 лютого 2019 постачальник універсальної послуги* приймає свідчення лічильників, виставляє рахунки і приймає оплату за спожиту електроенергію. Йому необхідно сплачувати електроенергію, спожиту після 1 січня 2019 р. Рахунки за неї жителі Донецької області отримують в лютому.

ДТЕК Донецькі електромережі з 1 січня 2019 року є оператором системи розподілу і відповідає за технічний стан електромереж, якість та надійність енергопостачання.

Доки йде процес налагодження систем розрахунків і перерахунок по базах даних клієнтів, щоб не допустити помилкових відключень за борги, ДТЕК Донецькі електромережі призупинить процедуру обмежень електроенергії для фізичних осіб за борги до 15 березня 2019 року.

* Компанія Донецькі енергетичні послуги до 31.12.2020 виконує функції постачальника універсальних послуг в Донецькій області відповідно до Закону "Про ринок електричної енергії"

Довідка

ДТЕК Мережі – операційний холдинг у структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. До операційного холдингу входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів.

Генеральний директор ДТЕК Мережі – Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК видобувають вугілля та природний газ, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосередньо виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу керують операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпускання) електроенергії – 37,1 млрд кВт?год, з яких 637,8 млн кВт?год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт?год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація: www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

....

Відділ корпоративних комунікацій

ДТЕК Донецькі електромережі

Тел.: +38 050 949 67 93

+38 099 919 50 25

E-mail:  Press_des@dtek.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора