A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні комісії підведені підсумки роботи зі зверненнями громадян у 2018 році

Дата: 29.01.2019 15:49
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

29 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань розгляду звернень громадян.
Згідно з порядком денним керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова проінформувала присутніх про стан роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністрації за 2018 рік.

Про проведену в 2018 році роботу з виконання Указу Президента України від 07.02.2018 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» доповіли секретар Часовоярської міської ради Сергій Чаус і секретар Опитненської сільської ради Тетяна Науменко. 

Також на засіданні був розглянутий та затверджений план роботи комісії на І півріччя 2019 року.

За результатами роботи комісії вирішено заслухані доповіді взяти до відома; начальнику загального відділу райдержадміністрації Ірині Петрук доручено підготувати інформаційно-аналітичну довідку про стан роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністрації за 2018 рік для розгляду даного питання на засіданні колегії Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора