A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нарада з питань взаємодії органів влади, суб’єктів господарювання та військових, силових структур на території Бахмутського району

Дата: 19.06.2019 15:49
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

19 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів нараду з питань взаємодії райдержадміністрації, місцевих рад, сільськогосподарських підприємств і військових, силових структур на території Бахмутського району.

У нараді взяли участь керівництво групи ЦВС штабу ООС м. Бахмут, військової комендатури м. Бахмут, Бахмутського відділу поліції, оперативно-диспетчерського відділу у Бахмутському районі ОКЦ ГУ ДСНС України у Донецькій області, місцеві голови, керівники сільгосппідприємств району.

На нараді розглядались питання обстеження земель сільськогосподарського призначення щодо наявності/відсутності вибуховонебезпечних предметів і проведення розмінування, обговорювались окремі випадки правопорушень, допущених військовими, в тому числі проїзд їхньої техніки по полях, де дозрівають зернові, проведення стрільбищ у невстановлених місцях. Було зазначено, що з метою притягнення до відповідальності винуватих слід повідомляти про правопорушення військовослужбовців військовій комендатурі.

Дмитро Олександрович наголосив, що у аграріїв зараз дуже відповідальна та напружена пора: незабаром розпочнеться  збирання ранніх зернових культур. З метою належної організації збирання врожаю, створення безпечних умов для праці робітників на ланах необхідні взаєморозуміння та співпраця господарств і військовослужбовців. За спекотних погодних умов існує підвищений ризик виникнення пожеж, наслідками яких може стати втрата врожаю. Враховуючи це, керівництво військових частин, які дислокуються на території району, повинно довести до відома особового складу інформацію про необхідність чіткого дотримання правил пожежної безпеки.

За підсумками наради присутнім рекомендовано здійснювати моніторинг з питань, що були розглянуті, тримати зв’язок з райдержадміністрацією та місцевими радами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора