A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Задача райдержадміністрації – опікуватись проблемами людей з особливими потребами та надавати їм допомогу в соціальній реабілітації

Дата: 05.06.2019 15:48
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

Завдяки співпраці Бахмутської РДА в особі першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної з ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» з м. Дніпро до району надійшла гуманітарна допомога, в тому числі й засоби технічної реабілітації для людей з особливими потребами.

Працівниками КУ «Бахмутський райтерцентр» були оновлені відомості про мешканців району, які мають потребу в таких засобах. І ось сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна завітала до домівок Заурі Несторовича та Олександра Вікторовича, які мешкають у м. Часів Яр, і вручила їм інвалідні коляски. Керівник наголосила, що задача райдержадміністрації – опікуватись проблемами людей з особливими потребами, надавати їм допомогу в соціальній реабілітації, сприяти поліпшенню якості їх життя.

А для гарного настрою Тетяна Іванівна вручила їм солодощі до чаю та запашну полуницю. Заурі Несторович, переселенець з Абхазії, який вже давно проживає в місті Часів Яр, з кавказькою гостинністю запросив Тетяну Єрохіну скуштувати домашнього вина, на що вона подякувала за запрошення та відповіла:

– Попереду ще будуть зустрічі, приводи, щоб з вином відсвяткувати приємні події.

Бахмутьска райдержадміністрація, Заурі Несторович і Олександр Вікторович висловлюють глибоку вдячність керівнику ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» Анатолію Горбенку за небайдужість до проблем людей з особливими потребами і надану допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора