A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На робочій нараді розглянули питання діяльності КЗ «Сіверська міська лікарня»

Дата: 07.06.2019 15:47
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису

7 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду за участі начальника відділу юридичного забезпечення та взаємодії з правоохоронними органами Ольгою Анісімової, в.о. начальника відділу організаційно-кадрової роботи Світлани Разжималіної, начальника бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Наталі Антипенко та інспектора з кадрів КЗ «Сіверська міська лікарня» Людмили Сябро. На нараді розглядалось питання приведення документації лікувального закладу у відповідність до чинного законодавства. Рішенням Бахмутської районної ради від 22.09.2019 № 7/36-649 затверджена структура та гранична чисельність працівників лікарні, і сьогодні обговорювались необхідні заходи, які слід вжити задля приведення штатного розпису у відповідність до рішення районної ради.

Інспектору з кадрів КЗ «Сіверська міська лікарня» Людмилі Сябро була надана методична та практична допомога з питань кадрової політики, в тому числі щодо оформлення наказів, співпраці з профспілкою.

         – Першочергова задача керівництва КЗ «Сіверська міська лікарня» – чітке дотримання норм трудового законодавства України. Люди не повинні постраждати, – підкреслила перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора