A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули важливі питання життєдіяльності району

Дата: 29.01.2019 15:47
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

29 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівників Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутського відділу поліції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби, управління Пенсійного фонду України.
В ході наради були розглянуті важливі питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності району. Під пильною увагою голови райдержадміністрації перебувають питання функціонування закладів освіти. За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади працюють у штатному режимі. Рівень захворюваності учнів шкіл на грип і ГРВІ коливається від 3% до 7%, що є припустимим і не вимагає закриття навчальних закладів на карантин. Підвезення учнів до шкіл здійснюється згідно з графіком. На маршрутах задіяні всі шкільні автобуси.

В ході наради розглянуті нагальні питання медичної сфери, а також питання стосовно будівництва амбулаторії в селищі Опитне, що здійснюється за умови фінансування з місцевого і державного бюджетів.

Забезпечення безперебійного надання соціальних послуг населенню – одне із пріоритетних напрямків роботи райдержадміністрації. Працівники УПСЗН райдержадміністрації регулярно проводять виїзні прийоми громадян, насамперед – у населених пунктах на лінії зіткнення. С початку року під час виїзних прийомів прийнято 697 заяв громадян щодо отримання державної соціальної допомоги, з них 557 – про отримання субсидії на тверде паливо і 140 – щодо надання субсидії на відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги.
За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора