A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Наші ветерани – наша гордість і слава

Дата: 06.05.2019 15:46
Кількість переглядів: 702

Фото без опису

За традицією напередодні Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівництво райдержадміністрації відвідує ветеранів-фронтовиків, які мешкають у містах і селах Бахмутського району.

6 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков разом з  головою Бахмутської районної організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Людмилою Соколко завітав до домівок фронтовиків, які проживають у місті  Часів Яр: Віктора Михайловича Орленка, Семена Федоровича Ковальова, Василя Мусійовича Колісніка. Дмитро Олександрович висловив глибоку подяку та шану ветеранам за їх мужність і стійкість на фронті та привітав із 74-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Зі словами щирих побажань здоров’я, миру, добра, родинного затишку та злагоди керівник району вручив кожному ветерану пам’ятний подарунок.

Дмитро Олександрович також привітав і вручив святкові подарунки учасникам війни Ніні Іванівні Троян і Наталії Антонівні Щербаньовій.

Низький уклін і глибока людська шана всім воїнам-визволителям, героям фронту і тилу за самопожертву та відвагу в роки Другої світової війни. Наші ветерани – наша гордість і слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора